Yunanistan’da mide bulandıran olay

Vahşet Dolu Olayda 3 Yaşındaki Çocuk Yoğun Bakım Ünitesine Kaldırıldı

Kandiye ili Therisos bölgesinde meydana gelen trajik olayda, komşuların ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri harekete geçti. 3 yaşındaki erkek çocuğun ağır bir şekilde istismara maruz kaldığı belirlendi ve hemen PAGNI Çocuk Yoğun Bakım Ünitesi’ne kaldırıldı.

Çocuğun durumu oldukça ciddiydi. Kafa travması, yırtılmış abdominal aort, vücudunda farklı zaman dilimlerinden gelen ağır darbeler, morluklar, sıyrıklar ve yanıklar tespit edildi. Bu sebeplerle çocuk entübe edilerek tedavi altına alındı.

Olayın Detayları dehşet verici

Polis ekipleri, yaşanan vahşet dolu olayın detaylarını açıkladı. Çocuğun 26 yaşındaki annesi ve 44 yaşındaki partnerinin cinayete teşebbüs, savunmasız bir kişiye bedensel zarar verme, teşhir etme ve aile içi şiddet gibi birçok suçlamayla gözaltına alındığı belirtildi. Şüpheliler, Kandiye Emniyet Müdürlüğü’ne teslim edildi.

Olayın soruşturması ise Kandiye Savcılık ve Suçları Soruşturma Müdürlüğü tarafından titizlikle yürütülüyor. Toplumun büyük tepkisini çeken bu olayın failleri adalet önünde hesap verecekler.

Related Posts

Ekrem İmamoğlu’nun avukatı Mehmet Pehlivan tutuklandı

Ekrem İmamoğlu’nun avukatı Mehmet Pehlivan, tanık ifadeleri doğrultusunda tutuklama talebiyle hakim önüne çıkarıldı. Adem Soytekin ve Servet Yıldırım’ın etkin pişmanlık kapsamındaki ifadeleri sonrası Pehlivan hakkında başlatılan soruşturmada tutuklama kararı çıktı.

Trump’tan Fed Başkanı Powell’a ‘faiz indirimi’ tepkisi: Ülkemize yüzlerce milyar dolara mal oluyor

Trump’tan Fed Başkanı Powell’a ‘faiz indirimi’ tepkisi: Ülkemize yüzlerce milyar dolara mal oluyor

Eğitim-İş İzmir’den sert tepki: ‘Tekinsiz Eğitim, Tekinsiz Gelecek’

Eğitim İş Sendikası İzmir Şubeleri, 2024-2025 eğitim-öğretim yılının sona ermesiyle birlikte, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in bir yıllık performansına yönelik dikkat çeken bir basın açıklaması gerçekleştirdi. Konak’ta düzenlenen açıklamada, eğitim sistemindeki yapısal sorunlara vurgu yapılırken, “Tekinsiz Eğitim, Tekinsiz Gelecek” başlığıyla hazırlanan bir fotoğraf sergisi de kamuoyuyla paylaşıldı.

İngiltere’den İsrail’e destek için hazırlık

İngiliz uçak gemisi Kraliçe Elizabeth, Suez Kanalı’nı geçerek Kızıldeniz’e ulaştı. Geminin Akdeniz’e geçişinin İsrail’e İran füzelerine karşı destek amacı taşıdığı iddia edildi. Mossad’ın paylaşımı bu iddiaları güçlendirdi.

Acun Ilıcalı’nın Müge Anlı pişmanlığı: ‘Ah keşke’

Acun Ilıcalı ve Eser Yenenler, Müge Anlı’nın konuğu oldu. Ilıcalı, Müge Anlı’nın yıllardır sunduğu “Tatlı Sert” programına övgü yağdırarak, ‘Ah keşke bizde olsa’ dedi.

Trump’tan son dakika açıklaması: İsrail-İran bir saat içinde görüşecek

Ortadoğu’daki gerilime ilişkin son dakika açıklamalarda bulunan ABD Başkanı Donald Trump, İsrail ile İran’ın 1 saat içinde görüşme yapacağını ileri sürdü.