Sahte sağlık raporu skandalı: Başkalarının kan ve idrar örneklerini kullanmışlar!

Bartın’da Sahte Sağlık Raporu Düzenleyen 17 Şüpheli Gözaltına Alındı

Bartın Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi (KOM) ekipleri, Bartın kent merkezinde ve Amasra ilçesinde eş zamanlı operasyon düzenledi.

Sahte sağlık raporu düzenleyen, başka kişilere ait kan ve idrar örneklerini kendisine ait gibi gösteren, iş vaadiyle menfaat sağlayan toplam 17 şüpheli gözaltına alındı.

Soruşturma kapsamında sağlık çalışanlarının da bulunduğu belirtilirken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor. (DHA)


Anadolu insanının Osmanlı İmparatorluğu zamanında tanıştığı bale nedir?


Günün Öne Çıkan Haberleri…

TIKLAYIN – Kartalkaya’daki yangın faciasında otel sahibi ve müdürden skandal talimat: Çalışana, “Kimseye haber vermeyin, kendi aramızda söndürürüz” demiş!

TIKLAYIN – İmamoğlu, ‘Akın Gürlek’ ve ‘bilirkişi’ soruşturmalarında ifade verecek

TIKLAYIN – Ayşe Barım’a Gezi soruşturması: Halit Ergenç ile Rıza Kocaoğlu’nun ifadeleri ortaya çıktı

TIKLAYIN – Özel, CHP’nin cumhurbaşkanı adayının ön seçimle belirleneceğini duyurdu: Partiye üye olan 1,6 milyon kişi seçecek!

TIKLAYIN – AKP kabinesinin ilk kadın bakanı Selma Aliye Kavaf, CHP’ye katıldı; “LGBT hastalıktır” sözleri tekrar gündemde

Related Posts

Yangına müdahale eden itfaiyecilere ateş açtılar: 2 ölü

ABD’nin Idaho eyaletinin Coeur d’Alene kentinde bulunan Canfield Dağı’ndaki tabiat parkında, henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edilirken yangına müdahale eden itfaiye ekiplerine, kimliği henüz …

Resmi Gazete’de yayımlandı: Erdoğan, PKK hükümlüsünün cezasını kaldırdı

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla, 81 yaşındaki PKK hükümlüsü Kerim Boran’ın kalan cezası “sürekli hastalık ve kocama hali” nedeniyle kaldırıldı.

Diyarbakır merkezli dolandırıcılık operasyonu: 18 kişi tutuklandı

Diyarbakır merkezli 14 ilde düzenlenen dolandırıcılık operasyonunda yakalanan 25 şüpheliden 18’i tutuklandı.

Yeni salgın patladı, o bölgeye giriş çıkışlar kapatıldı

Manisa’nın Selendi ilçesine bağlı Kırsal Çamyayla Mahallesi’nde büyükbaşlarda şap hastalığı tespit edildi. Bunun üzerine 8 köy karantinaya alındı.

Almanya’da sağlık krizi! Hastaneler iflasın eşiğinde

Almanya’da yayımlanan bir rapor, hastanelerin iflas riskinin günden güne arttığını bildirdi.

Bakan Yumaklı: Bugün 67 yangın çıktı, 63’ü kontrol altında

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, bugün Türkiye genelinde çıkan 67 yangından 63’ünün kontrol altına alındığını, Bilecik-Sakarya sınırındaki yangının ise devam ettiğini açıkladı. Yumaklı, yılbaşından bu yana bin 89 yangında bin 823 hektar alanın yok olduğunu belirterek yangınların çoğunun insan kaynaklı olduğunu vurguladı.