“Özgür Özel’in makam aracı kapalı otoparka alınmadı” iddiası: İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden yalanlama

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e yönelik saldırı olayının detayları hakkında bilgi verildi. Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, Atatürk Kültür Merkezi’nde meydana gelen saldırıya dair çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti. Yapılan açıklamada, basında yer alan ‘Atatürk Kültür Merkezi’ne girişi sırasında makam aracı kapalı otoparka alınmadı’ şeklindeki iddiaların doğru olmadığı vurgulandı. Olayın ardından trafiği aksatmamak amacıyla program alanına yürüyerek ilerlendiği ifade edildi.

ÖZGÜR ÖZEL, AKM ÇIKIŞINDA SALDIRIYA UĞRADI

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Sırrı Süreyya Önder’e veda törenine katıldıktan sonra AKM çıkışında saldırıya maruz kaldı. Saldırganın kimliği ise 66 yaşındaki Selçuk Tengioğlu olarak belirlendi. Tengioğlu’nun daha önce çocuklarını öldürmek suçundan sabıkalı olduğu bilgisi de basına yansıdı.

Related Posts

Özgür Özel’e yumruklu saldırı… Çağrı yapılmıştı: CHP’liler genel merkez önünde toplandı!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Sırrı Süreyya Önder için yapılan tören sonrası yumruklu bir saldırıya uğramış ve CHP Gençlik Kolları genel merkez binasında karşılama çağrısı yapmıştı. CHP’liler yapılan çağrı sonrası genel merkez binası önünde toplandı.

TEKNOFEST KKTC’yi 225 bin kişi ziyaret etti

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) 1-4 Mayıs tarihlerinde düzenlenen havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST, 225 bin ziyaretçiyi ağırladı.

Nemrut’a giden vatandaşlara bozayı uyarısı

Bitlis Valiliği, Tatvan ilçesindeki Nemrut Krater Gölü’ne giden piknikçileri, kış uykusundan uyanan bozayılar konusunda uyardı.

Gaziantep’te 1,5 ton bozuk et ele geçirildi

Gaziantep’te zabıta ve İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerinin bir iş yerinde yaptığı denetimlerde 1 ton 500 kilo bozuk et ele geçirildi. İş yeri sahibi hakkında soruşturma başlatılırken, etler imha edildi.

Devlet Bahçeli’den ‘yumruklu saldırı’ya bir garip kınama: Özgür Özel’in adını bile anmadı: ‘Bir siyasi kurumun yöneticisi…’

Son dakika haberi… MHP lideri Devlet Bahçeli, AKM çıkışı yumruklu saldırıya uğrayan CHP lideri Özgür Özel’e “adını anmadan” geçmiş olsun dileklerini iletti. Saldırıyı kınayan Bahçeli, “Menfur ve melun saldırının tüm boyutlarıyla araştırılıp tetkik ve tahkik etaplarının ikmal edilerek şayet varsa ardındaki esrar perdesinin aralanması siyasi ve toplumsal huzur adına zorunluluktur” dedi.

Firari şahıs jandarma ile çatışmaya girdi, etkisiz hale getirildi

İzmir’de üç kişiyi yaralayan firari şahıs güvenlik güçleri ile girdiği çatışmada etkisiz hale getirildi. Düzenlenen operasyonda bir jandarma personeli ise yaralandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir