İsrail’in 459 gündür saldırılarını sürdürdüğü Gazze’de can kaybı 45 bin 885’e yükseldi

İsrail’in 459 Gündür Sürdürdüğü Gazze Saldırılarında Can Kaybı 45 Bin 885’e Yükseldi

Gazze’deki Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in 459 gündür devam eden saldırıları sonucunda can kaybının 45 bin 885’e ulaştığını açıkladı.

Son 24 saat içinde İsrail ordusunun gerçekleştirdiği “3 katliamda” Gazze Şeridi’nde 31 kişinin yaşamını yitirdiği, 57 kişinin yaralandığı belirtildi.

7 Ekim 2023’ten bu yana devam eden saldırılarda ölenlerin sayısı 45 bin 885’e, yaralı sayısının ise 109 bin 196’ya yükseldiği bildirildi.

Açıklamada, enkaz altında ve yol kenarlarında hala ölüler bulunduğu, ancak İsrail güçlerinin engellemesi nedeniyle sağlık ekipleri ile sivil savunma görevlilerinin cenazelere ulaşamadığı vurgulandı.


Hayatınızın Aşkını Bakteriler Seçiyor Olabilir mi; Bilim İnsanı Ali Rıza Akın Anlatıyor | Bakterin Kadar Yaşa

Related Posts

“FETÖ’nün siyasi ayağı” paylaşımına 5 yıl sonra soruşturma

CHP’li Hasan Şencan’ın 2020’de yaptığı sosyal medya paylaşımı, 5 yıl sonra AKP’li Mustafa Şentop’un şikâyetiyle soruşturma konusu oldu. Şencan verdiği ifadede, “Hakaret yok, eleştiri yaptım” diyerek kendini savundu.

Ülke şokta! Muhalefet lideri bir araca bindirilip zorla kaçırıldı

Mozambik’te siyaset sahnesi sarsıcı bir gelişmeyle gündeme oturdu. Demokratik Devrim Partisi’nin lideri Vitano Singano, kimliği belirsiz 6 kişi tarafından silah zoruyla bir araca bindirilerek kaçırıldı. Olayın üzerinden iki gün geçmesine rağmen Singano’dan hâlâ haber alınamıyor.

14 yaşındaki çocuğa cinsel saldırı: 4 kişi gözaltında

03 Temmuz 2025 Salı gecesi Pire’de 14 yaşındaki bir kız çocuğunun cinsel saldırıya uğramasıyla ilgili olarak dört erkek Yunan polisi tarafından gözaltına alındı. Yunanistan Emniyet Teşkilatı Basın Sözcüsü Konstandina Dimoglidou, ERTNews’e yaptığı …

Cumhurbaşkanı Erdoğan Azerbaycan’da: Ekonomik İşbirliği Teşkilatı 17. Zirvesi’ne katılacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ekonomik İşbirliği Teşkilatı 17. Zirvesi’ne katılmak üzere özel uçak ‘TUR’ ile Azerbaycan’ın Hankendi şehrine vardı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı, Fuzuli Havalimanı’nda Azerbaycan Bilim ve Eğitim Bakanı Emin Amrullayev karşıladı.

Bali açıklarında feribot faciası: 6 ölü, 30’dan fazla kayıp

Endonezya’nın Bali adası açıklarında bir feribotun batması sonucu en az 6 kişi hayatını kaybetti, 30’dan fazla kişi kayboldu

Şaka yaparken arkadaşını kolonya ile yaktı

Erzurum’un Aşkale ilçesinde arkadaşı şaka yapmak için Emir Ahmet Ünal’ın (11) sol bacağına kolonya döküp ateşe verdi. Bir anda alevler içinde kalan Ünal’a arkadaşının dayısı üzerine kova ile su döküp müdahale etti. Sol bacağı ve ellerinde yanıklar oluşan Ünal, hastanede tedaviye alındı.