İş insanına şantaj iddiası ekipleri harekete geçirdi

İş İnsanı A.S.’ye Şantaj İddiası

İş insanı A.S., yaklaşık 1,5 yıl önce Ö.D. isimli kadınla tanıştı. Hukuki bir mesele nedeniyle başlayan tanışıklıkları, sonrasında farklı bir boyut aldı. Ö.D., A.S.’ye dönerek, “Eşim V.G. ile boşanma sürecindeyim. V.G., tüm mal varlığıma el koydu. Şu an param yok. Boşanma sona erdikten sonra borcumu ödeyebilmem için bana para gönderebilir misin?” dedi ve iddialara göre A.S., farklı tarihlerde toplamda 4 milyon TL gönderdi.

Parasını Geri İstedi, Ancak…

Ardından Ö.D. ile V.G. arasındaki mal varlığına dair davalar sona erdiğinde A.S., parasını geri istedi. Ancak iddialara göre Ö.D., “Para vermem, bir daha benden para talep edersen seni rezil ederim. Babama haber veririm, babam önemli biri” şeklinde tehditlerde bulundu. Bunun üzerine, A.S., alacaklarına karşılık bir senet aldı. Fakat iddialara göre A.S., Ö.D.’nin veya Ö.D.’nin iddia edildiği gibi babası olan S.D.’nin tehditleri yüzünden senedi yırtarak fotoğrafını S.D.’ye gönderdi.

“Seni Rezil Ederim”

A.S., İstanbul’da bulunduğu bir sırada Ö.D. tarafından aranarak, “Elimde üstüne koyacağım cinsel içerikli videoların ve mesajların var. Ailenin ve medyanın önüne sererim. Seni rezil eder, sokaklarda dolaşamaz duruma getiririm” şeklinde tehdit edildiğini ve sürekli para talepleri aldığını ileri sürdü. Bu tehditler üzerine A.S., savcılığa başvurarak şikayetçi oldu.

Savcılık dosyasında, A.S.’nin ev kirasını ödemek ve yeni bir telefon almak için taleplerde bulunan Ö.D.’nin mesajları da yer aldı. Tehditlerin devam ettiği belirtilen dosyada A.S.’nin ifadeleri dikkat çekti.

Yaşanan olayların ardından A.S., İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na şikayetçi oldu. Mahkeme, Ö.D. aleyhine 2 aylık uzaklaştırma kararı verirken, kadının tüm elektronik cihazlarına el konulması kararına vardı.

Related Posts

Milas’ta zeytin ağaçları kül oldu evler yanmaktan son anda kurtarıldı

Muğla’nın Milas ilçesinde makilik alanda başlayan yangın zeytinlik tarım arazilerine sıçradı. Asırlık zeytin ağaçları kül olurken bazı evler yanmaktan son anda kurtarıldı.

Trump, Japonya ve Güney Kore’ye uygulayacağı vergi yüzdesini duyurdu

ABD Başkanı Donald Trump, Japonya ve Güney Kore’ye yönelik ticaret baskısını artırarak bu iki ülkeye yüzde 25 oranında gümrük vergisi uygulanacağını duyurdu. Pazartesi günü söz konusu ülkelerin liderlerine mektup gönderen Trump, bu vergilerin 1 Ağustos’tan itibaren yürürlüğe gireceğini belirtti.

Peru’da arkeologlar 3500 yıllık antik kenti keşfetti

Peru’da arkeologlar 3500 yıllık antik kenti keşfetti

51 kişi öldü: Sel ile kırılan şehir afet bölgesi ilan edildi

ABD Başkanı Donald Trump, Texas’ta yaşanan sel felaketinde 51 kişinin hayatını kaybettiği Kerr ilçesini afet bölgesi olarak tanımlayan beyanname imzaladı. Trump, Truth Social hesabından yaptığı açıklamada, “Texas’ın Kerr ilçesinde cesur ilk yardım …

İşgal devletinde ateşkes çatlağı: Netanyahu ve Zamir Kabinede birbirine girdi

Hamas, 60 günlük ateşkes teklifine olumlu cevap verirken İsrail’de Gazze konusunda çatlak yaşanıyor. Perşembe gecesi toplanan Güvenlik Kabinesi’nde Genelkurmay Başkanı Eyal Zamir ve Başbakan Binyamin Netanyahu arasında sert tartışma yaşandı. Zamir, aşırı sağcı bakanların Gazzelileri güneye sürme talebini “Askeri rejim mi istiyorsunuz” diyerek reddedince, Netanyahu sesini yükselterek Zamir’i susturdu.

“FETÖ’nün siyasi ayağı” paylaşımına 5 yıl sonra soruşturma

CHP’li Hasan Şencan’ın 2020’de yaptığı sosyal medya paylaşımı, 5 yıl sonra AKP’li Mustafa Şentop’un şikâyetiyle soruşturma konusu oldu. Şencan verdiği ifadede, “Hakaret yok, eleştiri yaptım” diyerek kendini savundu.