Grand Kartal Otel’in sahibi diğer oteli olan Gazelle Resort Spa Otel’i kapatma kararı aldı

Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi’nde Çıkan Yangın Sonrası Gazelle Resort Spa Otel Kapatıldı

Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi’nde yer alan Grand Kartal Otel’de meydana gelen yangında 78 vatandaş hayatını kaybetti. Otel yönetiminden gelen yeni bir açıklamada ise Halit Ergül’e ait Gazelle Resort Spa Otel’in kapatılma kararı alındığı duyuruldu.

“İşlemler En Kısa Sürede Tamamlanacak”

Otel yönetimi tarafından yapılan açıklamada, “Gazelle Resort & Spa, yönetim tarafından geçici bir süre kapatılma kararı alınmıştır. Bu karar, otelin faaliyetlerinin durdurulması ve hukuki sürecin tamamlanması sürecinde, doğru bilgilerin kamuoyuna iletilmesi adına alınmış bir karardır. Oteli kapalı olduğu süre boyunca, misafirlerin mağdur olmaması için iptal, iade ve rezervasyonlarla ilgili gerekli tüm önlemler alınmaktadır ve bu işlemler en kısa sürede tamamlanacaktır” ifadelerine yer verildi.

Related Posts

Trump, Meksika ve Avrupa Birliği’nden yapılan ithalatta yüzde 30 oranında gümrük vergisi uygulanacağını duyurdu

ABD Başkanı Trump, Meksika ve Avrupa Birliği’nden yapılan ithalatta yüzde 30 oranında gümrük vergisi uygulanacağını açıkladı.

CHP’li Meclis Üyesine ölüm tehdidi

31 Mart 2024’teki yerel seçimlerde AKP’den CHP’ye geçen Bayrampaşa Belediyesi’nde çarşamba günü meclisin CHP’li üyeleri Saki Teker ve Ali Karahasanoğlu’nun partiden istifa ettiklerini açıklamasının ardından CHP’li meclis üyesi Deniz Uykan da partiden istifa etmesi için ölüm tehditleri aldığını öne sürdü.

Ölümcül parazit alarmı: Vücuda sızıyor insanlarla besleniyor

Uzmanlar, ABD’de ortaya çıkan yeni parazitlerin insanlarla beslendiği ve ölümcül hastalıklar yaydığı konusunda uyarıyor. Vücutta yıllarca belirti vermeden kalan parazitler “sessiz katil” olarak biliniyor.

Gazeteci Serdar Akinan hakkında suç duyurusu

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, gazeteci Serdar Akinan hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunulduğunu açıkladı.

Vatikan’da kritik ziyaret: Zelenski ile Papa görüştü

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Katoliklerin ruhani lideri ve Vatikan Devlet Başkanı Papa 14’üncü Leo ile bir araya geldi.

Bakan Yerlikaya: FETÖ elebaşının ölümünden sonra da hain yapının peşini bırakmayacağız

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında düzenlenen ‘Zaferin Adı Türkiye’ programında konuştu. Yerlikaya, FETÖ elebaşının ölümünün ardından da mücadeleye devam edildiğini açıkladı. Pençe Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan 12 askere rahmet dileyen Yerlikaya, şehitlik mertebesinin önemini vurguladı.