Edremit Belediyesi Gürespor Kulüp Başkanı Agah Ferhatoğlu Görevinden Ayrıldı

Kadın basketbolunun köklü kulüplerinden Edremit Belediyesi Gürespor’da Kulüp Başkanı Agah Ferhatoğlu, görevinden ayrıldığını açıkladı. Dört yıl boyunca kulübün başkanlığını yürüten Ferhatoğlu, yeni dönemde yönetimde yer almayacağını duyurdu.

Geçtiğimiz sezon Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde (TKBL) mücadele eden Gürespor, oynadığı 33 resmi maçın tamamını kazanarak namağlup şampiyon oldu. Ayrıca, Balıkesir ekibi Federasyon Kupası’nı da kazanarak Kadınlar Basketbol Süper Ligi’ne yükselme başarısı gösterdi.

Görevden ayrıldığını duyuran kulüp başkanı Agah Ferhatoğlu yaptığı açıklamada, “Bu gurur verici süreçte bizlere destek olan tüm taraftarlarımıza, yönetim kurulu üyelerimize, teknik ekibimize, sporcularımıza ve Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Ertaş’a teşekkür ediyorum. Yeni dönemde daha katılımcı ve güçlü bir yönetimle yola devam edilmesi gerektiğine inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Edremit temsilcisinde genel kurul sürecinin önümüzdeki günlerde başlayacağı öğrenildi. – BALIKESİR

Related Posts

Trump’tan Washington’daki evsizlere: “Derhal burdan taşının”

Trump’tan Washington’daki evsizlere: “Derhal burdan taşının”

Türk gıda devinin kurucusu ünlü iş insanı hayatını kaybetti

Türkiye’nin en büyük süt üreticileri arasında yer alan Tahsildaroğlu markasının kurucu ismi Selman Tahsildaroğlu, 93 yaşında hayatını kaybetti.

Fatih Altaylı’ya bir soruşturma daha!

Fatih Altaylı’ya bir soruşturma daha!

Esenyurt’ta Vinç Kazası: Dede ve Torun Altta Kaldı

Esenyurt’ta el freni çekilmeyen vinç, park halindeki araca çarparak dede ve torunlarını ezdi.

Teoman milyonluk teklifi geri çevirdi: Sebebi gündem oldu

Ünlü şarkıcı Teoman, Orta Doğu’dan gelen bir konser teklifini “Pazar günleri çalışmıyorum” diyerek geri çevirdi. Gazeteci Mehmet Üstündağ tarafından açıklanan reddetme nedeni sosyal medyada gündem oldu.

Uyarılar peş peşe geliyor: Bu hafta kavrulacağız

Meteoroloji yeni haftanın haritasını güncelledi. Bunaltıcı sıcak havalar yurda geri dönüyor. Yazın en sıcak haftasının olacağını söyleyen yetkililer, özellikle Ege, Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerinde 40°C’nin üzerinde seyredeceğini belirtti