Ankara’da Trafik Kazası: 76 Yaşındaki Adam Hayatını Kaybetti

ANKARA’da, yolun karşısına geçmek isterken cipin çarptığı M.E. (76), yaşamını yitirdi.

Kaza, saat 19.30 sıralarında Ankara- Konya yolunda meydana geldi. Ankara istikametine seyir halinde olan E.Ö. (59) yönetimindeki cip, yolun karşısına geçmek isteyen M.E.’ye çarptı. M.E. çarpmanın şiddetiyle metrelerce sürüklenirken, ihbar üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde M.E.’nin yaşamını yitirdiği belirlendi. Demans hastası olduğu öğrenilen M.E.’nin cenazesi, kaza yerinde yapılan incelemenin ardından morga kaldırıldı.

Cip sürücüsü ifadesi için polis merkezine götürülürken, kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

Haber-Kamera: Mehmet Gökhan HAKBİLİR/ ANKARA,

Related Posts

Trump, Meksika ve Avrupa Birliği’nden yapılan ithalatta yüzde 30 oranında gümrük vergisi uygulanacağını duyurdu

ABD Başkanı Trump, Meksika ve Avrupa Birliği’nden yapılan ithalatta yüzde 30 oranında gümrük vergisi uygulanacağını açıkladı.

CHP’li Meclis Üyesine ölüm tehdidi

31 Mart 2024’teki yerel seçimlerde AKP’den CHP’ye geçen Bayrampaşa Belediyesi’nde çarşamba günü meclisin CHP’li üyeleri Saki Teker ve Ali Karahasanoğlu’nun partiden istifa ettiklerini açıklamasının ardından CHP’li meclis üyesi Deniz Uykan da partiden istifa etmesi için ölüm tehditleri aldığını öne sürdü.

Ölümcül parazit alarmı: Vücuda sızıyor insanlarla besleniyor

Uzmanlar, ABD’de ortaya çıkan yeni parazitlerin insanlarla beslendiği ve ölümcül hastalıklar yaydığı konusunda uyarıyor. Vücutta yıllarca belirti vermeden kalan parazitler “sessiz katil” olarak biliniyor.

Gazeteci Serdar Akinan hakkında suç duyurusu

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, gazeteci Serdar Akinan hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunulduğunu açıkladı.

Vatikan’da kritik ziyaret: Zelenski ile Papa görüştü

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Katoliklerin ruhani lideri ve Vatikan Devlet Başkanı Papa 14’üncü Leo ile bir araya geldi.

Bakan Yerlikaya: FETÖ elebaşının ölümünden sonra da hain yapının peşini bırakmayacağız

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında düzenlenen ‘Zaferin Adı Türkiye’ programında konuştu. Yerlikaya, FETÖ elebaşının ölümünün ardından da mücadeleye devam edildiğini açıkladı. Pençe Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan 12 askere rahmet dileyen Yerlikaya, şehitlik mertebesinin önemini vurguladı.