Bayburt-Gümüşhane yolunda otobüs kaza yaparak durdu

Geçit Köyü’nde Karlı Hava Kazaya Neden Oldu!

Bayburt-Gümüşhane kara yolunda meydana gelen kaza, dün saat 20.00 sularında yaşandı. Erzurum-Trabzon seferini yapan Ali Osman Ulusoy firmasına ait yolcu otobüsü, kar yağışı sebebiyle kayganlaşan yolda istinat duvarına çarpıp durabildi. Kaza sonucunda otobüsün birçok camı kırıldı ve araçtan 5’i çocuk 14 kişi yaralandı. Olay yerine ihbar üzerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılara ilk müdahaleyi sağlık ekipleri yaptı ve ardından Gümüşhane Devlet Hastanesi’ne sevk edildiler. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Diğer yolcular ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı ve farklı bir otobüsle seyahatlerine devam ettiler. Gümüşhane Valisi Aydın Baruş, hastaneye giderek yaralıları ziyaret etti ve geçmiş olsun dileklerini iletti. Vali Baruş, 14 yaralının tedavilerinin kısa sürede tamamlanarak taburcu edileceğini belirtti.

Diğer Yolcular Tarafından Cep Telefonuyla Kaydedilen Panik Anları!

Olay sonrasında otobüste yaşanan panik anlar, yolcular tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde, otobüsün koridoru ve koltukları cam parçalarıyla dolarken çocukların ağladığı anlar yer aldı.

Related Posts

Trump, Meksika ve Avrupa Birliği’nden yapılan ithalatta yüzde 30 oranında gümrük vergisi uygulanacağını duyurdu

ABD Başkanı Trump, Meksika ve Avrupa Birliği’nden yapılan ithalatta yüzde 30 oranında gümrük vergisi uygulanacağını açıkladı.

CHP’li Meclis Üyesine ölüm tehdidi

31 Mart 2024’teki yerel seçimlerde AKP’den CHP’ye geçen Bayrampaşa Belediyesi’nde çarşamba günü meclisin CHP’li üyeleri Saki Teker ve Ali Karahasanoğlu’nun partiden istifa ettiklerini açıklamasının ardından CHP’li meclis üyesi Deniz Uykan da partiden istifa etmesi için ölüm tehditleri aldığını öne sürdü.

Ölümcül parazit alarmı: Vücuda sızıyor insanlarla besleniyor

Uzmanlar, ABD’de ortaya çıkan yeni parazitlerin insanlarla beslendiği ve ölümcül hastalıklar yaydığı konusunda uyarıyor. Vücutta yıllarca belirti vermeden kalan parazitler “sessiz katil” olarak biliniyor.

Gazeteci Serdar Akinan hakkında suç duyurusu

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, gazeteci Serdar Akinan hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunulduğunu açıkladı.

Vatikan’da kritik ziyaret: Zelenski ile Papa görüştü

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Katoliklerin ruhani lideri ve Vatikan Devlet Başkanı Papa 14’üncü Leo ile bir araya geldi.

Bakan Yerlikaya: FETÖ elebaşının ölümünden sonra da hain yapının peşini bırakmayacağız

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında düzenlenen ‘Zaferin Adı Türkiye’ programında konuştu. Yerlikaya, FETÖ elebaşının ölümünün ardından da mücadeleye devam edildiğini açıkladı. Pençe Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan 12 askere rahmet dileyen Yerlikaya, şehitlik mertebesinin önemini vurguladı.