İstanbul Emniyet Müdürlüğü Semt Pazarlarında Suç Operasyonu Gerçekleştirdi
İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki semt pazarlarında suçların önlenmesi ve şüphelilerin yakalanması amacıyla yoğun bir denetim gerçekleştirdi.
Mehmet Akif Mahallesi Mimar Sinan Caddesi’nde kurulan semt pazarında şüpheli bir şahıs olan F.K’nin 3 ayrı dosyadan arandığı ortaya çıktı. F.K’nin toplamda 56 farklı “evden hırsızlık” ve “konut dokunulmazlığının ihlali” suçlarına karıştığı belirlenirken, ayrıca hakkında 171 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edildi.
Bir diğer noktada durdurulan A.A’nın ise 30 farklı “evden hırsızlık” suçuna karıştığı polis ekipleri tarafından belirlendi.
Emniyet güçleri tarafından yakalanan F.K. ise yapılan işlemlerin ardından adli makamlara sevk edildi.
More Stories
Yangın faciasını araştırmak için kurulan komisyonda yer alacak milletvekilleri belli oldu
Midyat’ta Berat Kandili Programı
Bitlis’te Kar Yağışı Hayatı Olumsuz Etkiliyor