115 TL’ye düğünlerde şarkı söylüyordu milyoner oldu

Kaliforniya’dan Müzisyen Moses Lin’in İnanılmaz Başarı Hikayesi

Kaliforniya’dan Moses Lin, müzik tutkusunun peşinden giderek üniversite eğitimini bıraktı. İlk başlarda kafelerde üç saat çalarak sadece 3 dolar bahşiş alıyor, geçim sıkıntısı çekiyordu. Ancak asla pes etmedi. Yerel mekanlarda sahne almaya başladı, gitar dersleri vermeye başladı ve düğün müziği alanında kendine bir marka oluşturmayı başardı.

Bir arkadaşının düğününde sahne alması gerçek bir dönüm noktası oldu. Bugün ise Lin, Meghan Markle ve Oprah gibi ünlülerin düğünlerinde çalan prestijli bir sanatçı haline geldi. Hizmetleri 15.000 dolara kadar çıkarken, aylık kazancı 25-30 bin dolar arasında değişiyor. Ayrıca emlak yatırımları sayesinde pasif gelir elde etmeyi de başardı.

Tutumlu olması, özverili çalışması ve sürekli kendini geliştirme isteği sayesinde 30 yaşında milyoner olmayı başardı. Lin’in en büyük tavsiyesi ise “Zengin görünmek için değil, zengin olmak için yaşayın.”

Related Posts

“FETÖ’nün siyasi ayağı” paylaşımına 5 yıl sonra soruşturma

CHP’li Hasan Şencan’ın 2020’de yaptığı sosyal medya paylaşımı, 5 yıl sonra AKP’li Mustafa Şentop’un şikâyetiyle soruşturma konusu oldu. Şencan verdiği ifadede, “Hakaret yok, eleştiri yaptım” diyerek kendini savundu.

Ülke şokta! Muhalefet lideri bir araca bindirilip zorla kaçırıldı

Mozambik’te siyaset sahnesi sarsıcı bir gelişmeyle gündeme oturdu. Demokratik Devrim Partisi’nin lideri Vitano Singano, kimliği belirsiz 6 kişi tarafından silah zoruyla bir araca bindirilerek kaçırıldı. Olayın üzerinden iki gün geçmesine rağmen Singano’dan hâlâ haber alınamıyor.

14 yaşındaki çocuğa cinsel saldırı: 4 kişi gözaltında

03 Temmuz 2025 Salı gecesi Pire’de 14 yaşındaki bir kız çocuğunun cinsel saldırıya uğramasıyla ilgili olarak dört erkek Yunan polisi tarafından gözaltına alındı. Yunanistan Emniyet Teşkilatı Basın Sözcüsü Konstandina Dimoglidou, ERTNews’e yaptığı …

Cumhurbaşkanı Erdoğan Azerbaycan’da: Ekonomik İşbirliği Teşkilatı 17. Zirvesi’ne katılacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ekonomik İşbirliği Teşkilatı 17. Zirvesi’ne katılmak üzere özel uçak ‘TUR’ ile Azerbaycan’ın Hankendi şehrine vardı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı, Fuzuli Havalimanı’nda Azerbaycan Bilim ve Eğitim Bakanı Emin Amrullayev karşıladı.

Bali açıklarında feribot faciası: 6 ölü, 30’dan fazla kayıp

Endonezya’nın Bali adası açıklarında bir feribotun batması sonucu en az 6 kişi hayatını kaybetti, 30’dan fazla kişi kayboldu

Şaka yaparken arkadaşını kolonya ile yaktı

Erzurum’un Aşkale ilçesinde arkadaşı şaka yapmak için Emir Ahmet Ünal’ın (11) sol bacağına kolonya döküp ateşe verdi. Bir anda alevler içinde kalan Ünal’a arkadaşının dayısı üzerine kova ile su döküp müdahale etti. Sol bacağı ve ellerinde yanıklar oluşan Ünal, hastanede tedaviye alındı.